Over Mirror

Mirror is gebaseerd op het kunstwerk 'Mirror, mirror' welke is gebruikt voor de Arlandabrug op de Arlandaweg in Amsterdam. Hierbij is een spiegeltechnologie gebruikt om de onderdoorgang zonder energie te verlichten. De brug werd namelijk verbeterd gezien het als onveilig werd beschouwd. Dus hebben de kunstenaars spiegels op de brugpilaren gebruikt. 

Dit hangt samen met psychologie waarbij een spiegel wordt voorgehouden om uiteindelijk met eigen kracht het innerlijk te verlichten.

Amber de Haas

Ik ben Amber de Haas en ik ben psycholoog bij Mirror. Ik geloof dat iedereen uniek is met unieke krachten en unieke moeilijkheden en dat hier rekening mee gehouden moet worden tijdens therapie. Samen kunnen we puzzelen naar wat er precies bij jou speelt en wat er qua therapie op aansluit. Ook geloof ik dat de moeilijkheden die we ervaren ontstaan vanuit wie we zijn maar dat ook de context en omgeving waarin we leven enorm belangrijk zijn. Ik denk dat we hierin allemaal een stuk milder naar ons zelf mogen zijn. Voor mij staat de specifieke hulpvraag van iedere cliënt centraal waarbij ik graag samen puzzel naar een passende behandeling en waarbij ik graag een stukje zelfacceptatie en compassie meegeef.

Sara Oulhadj

Ik ben Sara Oulhadj, psycholoog bij Mirror Psychologie. Ik blijf iedere keer weer nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en ik vind het een uitdaing om samen met de client op zoek te gaan naar zijn/haar eigen unieke kracht en deze te helen. Binnen de behandeling probeer ik de client centraal te stellen en aandacht te hebben voor de identiteit en beleving van de client. In deze samenwerking haal ik inspiratie uit verschillende psychologische bronnen en de islamitische levensbeschouwing. Ik werk hiernaast ook in de specialistische GGZ waarbij ik ervaring heb met het behandelen van trauma gerelateerde klachten, depressie, angststoornissen en acculturatieproblematiek. Naast behandeling in het Nederlands bied ik ook behandeling aan in het Tamazight(berbers).
Aanwezig: Vrijdag